Soalan Lazim
Hubungi Kami
Maklumbalas
Peta Laman

Bengkel Pengukuhan Perjawatan

Bintang tidak aktifBintang tidak aktifBintang tidak aktifBintang tidak aktifBintang tidak aktif
 

Bengkel Pengukuhan Perjawatan.

Pejabat Perbendaharaan Negeri Terengganu (PPNT) telah menganjurkan Bengkel Pengukuhan Perjawatan pada 11 dan 12 Januari 2023 sebagai "kick off" proses penstrukturan semula struktur organisasi di PPNT dalam meningkatkan kualiti penyampaian perkhidmatan PPNT.

Bengkel ini dikendalikan oleh Encik Zulmikhsyar bin Ghazali, Penolong Pegawai Tadbir Kanan Pembangunan Organisasi sebagai penceramah sepanjang perjalanan bengkel tersebut. Bengkel ini yang dihadiri oleh wakil dari setiap bahagian di PPNT menfokuskan kaedah penyediaan kertas cadangan bagi pengukuhan perjawatan di PPNT di samping sebagai proses pemutihan bagi waran perjawatan di PPNT.

Turut hadir ialah Encik Mohd Milzam bin Nur Anuar, Ketua Penolong Pegawai Kewangan Negeri (Khidmat Pengurusan) yang mensasarkan agar kertas cadangan pengukuhan perjawatan di PPNT dapat disempurnakan selewatnya Mac 2023. Semoga bengkel ini akan membantu PPNT merangka struktur organisasi yang praktikal dalam mewujudkan persekitaran kerja yang kondusif sekaligus meransang produktiviti jabatan.

logoagensifooter

 Pejabat Perbendaharaan Negeri Terengganu, Wisma Darul Iman, 20592 Kuala Terengganu

 Unit IT Line : 09 - 6276268
 General Line  : 09 - 6237949
 Email : perbendaharaan@terengganu.gov.my

 Penafian:-Pejabat Perbendaharaan Negeri Terengganu tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kerosakan di atas penggunaan apa jua   maklumat dalam laman web ini.

Hits Pengunjung

Today 35

Week 625

Month 3697

All 33426

Pautan Luar

iconMyGov iconMOF3 iconKSN3
iconMAMPU iconJPA iconSPA
iconBPA3 iconMSC3 iconKKM3
© Hakcipta Terpelihara 2023 . Laman Web Rasmi Pejabat Perbendaharaan Negeri Terengganu Demo Template by Mitechsoft

Pejabat Perbendaharaan Terengganu